O PALETáCH

O paletách

O paletách

Blog Article

Potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Pogoji najema kakor tudi s Pogoji poslovanja na spletni strani ter dovoljujem, da me kontaktirate z namenom obveščanja in podajanja informacij, ki izhajajo iz vsebine tega obrazca.

Ker sami izberete termin in čas najema orodja šele takrat, ko ga zares potrebujete, so vaši izdatki v primerjavi z nakupom profesionalne naprave občutno manjši.

Kompaktno udarno vrtalno kladivo, ki vaše delo naredi enostavnejše. 850W čiste moči poskrbi za hitro, preprosto in učinkovito vrstanje ali dletenje betona in zidov.

Zanimivost je, da zelo redka skladišča sprejmejo drva kot blago za skladiščenje. Skladiščenje pohištva je v letu 2023 v Sloveniji zelo v porastu. Najtežje v Sloveniji pa je najti skladišče nevarnih snovi.

Modeli za srednje razdalje s stojno platformo lahko prenesejo obremenitve do 3,five t. Za neprekinjeno uporabo v logistiki z visoko intenzivnostjo pa je najbolje najeti enega izmed naših modelov na dolge razdalje z ergonomskim sedežem.

Izpolnite podatke o podjetju, da bomo lahko pripravili ponudbo. Uradno ponudbo za izdelek boste v kratkem prejeli po elektronski pošti.

Tukaj so aktualne informacije o družbi Jungheinrich, lahko pa si tudi naložite posamezne članke in publikacije ali pa kontaktirate našo novinarsko skupino.

five. Komunikacija: Vzemite si čas in razložite skladišču, kaj potrebujete. Skladišča lahko večinoma izpolnijo vse zahteve, le jasno jih je treba razložiti. Točnost podatkov bo skladišču omogočila da se ustrezno pripravi.

twenty-čeveljski kontejnerji za nakup ali najem so v sortimentu podjetja CONTAINEX na voljo kot pisarniški, skladiščni, sanitarni in ladijski kontejnerji.

Naši storji za ovijanje so ergonomski, zanesljivi in ​​stabilni. Druga prednost novega in izboljšanega stroja za ovijanje je celovit sistem varnostne zaščite. Naši ovijalci palet imajo sistem za preprečevanje padcev, alarem, če zmanjka folije ali če se folija pretrga, varnostno zaklopko za folijo, spodnji pritisk palety na folijo in napravo za preprečevanje poškodb. Tako je mogoče avtomatizirati ovijanje palete brez skrbi, da bo šlo kaj narobe.

Z naložbo v stroj za ovijanje palet boste pospešili postopek pakiranja in prihranili pri stroških dela, saj boste tako zmanjšali čas, ki ga bodo zaposleni porabili za ovijanje palete. Ponujamo poceni pošiljanje v vse države EU ter Norveško in Švico ter najugodnejšo ceno strojev za ovijanje na trgu EU.

Pamiętaj, że znalezienie odpowiedniego dostawcy to połowa sukcesu w biznesie bazującym na paletach ze zwrotami.

Imamo več kot 30 let izkušenj s pakirnimi rešitvami in več kot 1000 kupcev po vsej Evropi. Poleg baterijskih spenjalcev, prodajamo tudi ročna orodja za pakiranje s PET, PP, tekstilnim in kompozitnim trakom, vse vrste trakov, lepilnih trakov - selotejpov, extend folij in avtomatskih in polavtomatskih strojev za povezovanje in pakiranje palet in paketov.

Le tak način je fleksibilen – torej obračun glede na to koliko blaga imaš v skladišču na specifičen dan.

Report this page